31 Aralık 2014 Çarşamba

Yılmaz Özdil : 2015 falı

31 Aralık 2014
Fıtrat burcu: Liboş burcu insanıyla iyi anlaşır, nereye çekersen oraya giden koyun burcu insanını pek sever. Yalaka astrologlara göre, devamlı yükselen burçtur, asrın burcudur. “Şeyh uçmaz, astrolog uçurur” lafı, bunlardan çıkmıştır. Noel baba bile bu burçtandır, milletin anca kapısına kömür koyarken, bunların yatak odalarına ayakkabı kutuları, kol saatleri, para sayma makineleri bırakır.
*
Takke burcu: Jüpiter’e paralel geçelim, andromedaya sızalım falan derken, Mars’ın etkisi altına girdiler, iki mars bi ters oldular. Düne kadar aynı yörüngede dolaştıkları fıtrat burcu insanıyla negatif ilişki içine girdiler. Fuat Avni rasathanesinin verilerine göre, yakında takke’nin düşmesi ve aslında kel burcu olduklarının ortaya çıkması bekleniyor.
*
Liboş burcu: Burç tutmazlar. Bi bakarsın postal burcundan, bi bakarsın takunya burcundan olurlar. Oradan oraya kayan yıldızlar misali, yanar döner bi yaradılışa sahiptirler. Hangi burcun yükseleni yükselirse yükselsin, bunların kıçı göğe erer.
*
Molotof burcu: Tank burcuyla hiç anlaşamazlar. Toma burcu insanını görünce, yeni yıla ilk giren Avustralyalılar gibi devamlı havayi fişek fırlatırlar. Kürtçe anadilde “ho ho hoo” diyemeyen Noel Baba’ya gıcıktılar. Kandilli rasathanesine inanmazlar, Kandil rasathanesini dinlerler.
*
Sosyal demokrat kova burcuyla, olan biteni kuzu kuzu seyreden kurt burcundan hiç bahsetmiyorum. Meteorda bile hayat belirtisi olur, bunlarda gene olmaz.
*
Koyun burcu: Her zaman olduğu gibi, bu sene de sizin seneniz… Yandaş astrologları dinleyip dinleyip, kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Hamdolsun ki bu burçtanım diyeceksiniz. Aşk hayatınızda pozitif gelişmeler olacak, en az üç doğuracaksınız. Hem ay tutulması, hem güneş tutulması, hem de akıl tutulması halindesiniz. Değil teleskop, hubble versek nafile birader… Satürn dünyaya çarpsa, haberiniz olmayacak, o vaziyettesiniz. Dolayısıyla, boşverin siz Noel Baba’yı filan, durmak yok Oruç Baba’ya Zuhurat Baba’ya Telli Baba’ya devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder