21 Ekim 2014 Salı

KIZIL MÜCAHİD !


D.Ali Ercan



Değerli arkadaşlar, Dünyanın dört bir yanından, büyük bir kısmı Saudi parasıyla devşirilmiş 20 bin civarında mücahid (!) ten oluşan bir terör örgütü "Irak-Suriye İslam Devleti" (ISIS)* Irak'ta ve Suriye'de, Dicle-Fırat arasındaki yaklaşık 100 bin km. karelik bir alanda dehşet saçıyor, özellikle Hristiyanlara, Alevilere ve bu arada Kürtlere karşı insanlık dışı vahşet eylemlerini sürdürüyor. Başlarında kerameti kendinden menkul "Halife" Abu Bakr Al-Bagdadi adında bir kukla (ipleri muhtemelen MOSSAD'ın elinde) ve çok iyi donanımlı ISIS Silahlı kuvvetlerinin başında da Gürcistan'dan ithal, Bagdadi'ye bağlı kızıl sakallı bir tip var. 

Ortadoğu'daki bu kaotik durumun sonu nereye varır? 
Elbette, Ortadoğu'da petrol bitene kadar bu didişmeler bitmez. Wahabiler gibi, ehl-i sünnet olduklarını, Radikal İslamı, yani Peygamber zamanındaki yaşam tarzını temsil ettiklerini, sürdürdüklerini söyleyen bu insanlara, Devlet yönetimi zaten şeriata eğilimli olan Ülkemizde de sempati ile bakan ve muhtemel bir temas halinde onlara fiilen katılabilecek insanların sayısı az değildir. 

Tek umudumuz, Türk silahlı kuvvetlerindeki askerlerimizin ISIS'le muhtemel bir karşılaşma halinde Muaviye ordusunun tuzağına düşmemeleridir.. Biliyorsunuz Muaviye'nin askerleri Sıffin savaşında mızraklarının ucunda Kurandan sayfalarla ilerlediklerinde Ali'nin Ordusundaki askerler kılıçlarını kınlarına sokmuşlardı... Tarih tekerrür edebilir, Kur'ana saygılı olmak ile teröriste teslim olmak arasındaki farkı göremeyen saftiriklerin kellesi ile top oynanır. Türkiye Güney sınırlarını on kat daha kuvvetlendirmeli, aynen Ebola virüsüne karşı alınan önlemler gibi, uzak durmalı, temas etmemeli ve geçirgenliği sıfırlamalıdır.  æ




Omar al-Şişani  1987 Gürcistan doğumlu baş Mücahid  (ana Müslüman, baba Hristiyan) 
Dschihadist Schischani: 2010 wurde für den Georgier zum Schicksalsjahr
IŞİD Lideri Abu Bakr al Bagdadi Musul'da
Suriye'de Hristiyan ve Alevi katliamına girişen IŞİD askerleri  


_________

* ISIS : Iraq-Syria Islamic State

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder